Julemøde 15 dec.

Dejligt at så mange kunne komme og ønske glædelig jul i vort gildehus. Alle kunne sætte sig til et flot dækket julebord, hvor gildeledelsen i år stod for det kulinariske. Efter julesange og en enkelt politisk vise af Bertel Haarder blev vi underholdt med et par festlige julefortællinger.

                                 [

Med ønsket om mange dejlige stunder i 2019 ønskes alle 1 gildets brødre  et godt nytår.

Forårs tur til Holluf Gård

Hvis man skal se om bøgen er sprunget ud så kan det anbefales at se efter  dette I Glisholmskoven ved Holluf Gård Herregårtd  som ligger syd for det nye OUH. En pragtfuld lille Skov så tæt på Odense, Vi var forbi d 18 april i flot forårsvejr, med sol og varme.

 

Sommer tur til Kongernes Jelling

Årets sommer udflugt gik i år til kongernes Jelling, hvor busturen gik gennem Grejls dalens flotte natur scenerier. Vel ankommet i årets første sommersol, blev vi bænket i Jellinge museets foredragssal, hvor stedets direktør holdt et meget interessant foredrag om stedet historie og om den nyligt afdækkede palisade mur, anlagt af Kong Gorm og meget, meget mere. Og så tog vi på KRO. Æggekage eller en veltillavet Bøf? Veltilpasse efter dagens hovedmåltid blev Kirken besigtiget. Jeg tror alle var lidt imponeret af det relativt ny istandsatte pædagogisk indrettede museum. Der er sket noget siden vi var børn…..En virkelig flot tilrettelagt tur. God sommer til alle, vi ses 13 september, hvis alt går vel.